Nastavitve piškotkov

KULINARIČNI DOGODKI

Japonska večerja z vini Ščurek

četrtek 23. maj 2019

Hrana je pomemben del vsake kulture in
vendar ima ta na Japonskem še prav posebno vlogo.


Tradicionalna japonska kuhinja, znana tudi kot
”WASHOKU”, je uvrščena na UNESCO-v seznam
nesnovne kulturne dediščine, Tokyo pa se kot
mesto lahko pohvali z največ michelinovimi
zvezdicami - s kar 314 restavracijami daleč
prekašajo vsa ostala mesta.


Okusi, estetika in gurmanski entuziazem
navdihujejo tudi nas, zato vas bomo v maju
popeljali na KULINARIČNO POPOTOVANJE
v deželo opojnih češnjevih cvetov.
Da bodo okusi daljnega vzhoda še bolj teknili,
jih bomo dopolnili z VRHUNSKIMI VINI ŠČUREK.


Pridružite se nam v
ČETRTEK, 23. 5. 2019, ob 19.30
V Restavraciji Rožmarin.


Število mest je omejeno!
Rezervacije in informacije na 031 388 179
/ rozmarin@rozmarin.si (ga. Petra Pridigar).
 



naprej ››

Velikonočni brunch

sobota 20. april 2019

Šunka in potica, naša sta pravica!

Tega vodila se bomo držali tudi na
tradicionalnem Velikonočnem brunchu,
ko se bodo naše mize šibile pod velikonočnimi
dobrotami kot so šunka, hren, domače klobase,
jajca, mlečni kruh in potica.


Za najbolj zajčje med nami smo pripravili
tudi posebno ponudbo mehurčkov, s katerimi
boste lahko nazdravili prazničnim dnem!


Vabljeni v soboto,
20. 4. 2019,
med 9. in 12. uro dopoldne.


Cena (odrasli): 9,5 €
Cena (otroci): 4,5 €

Rezervacije miz in informacije na: 031 388 179
ali na rozmarin@rozmarin.si (ga. Petra Pridigar).

**********
Poskrbjeno bo tudi za najmlajše, ki se bodo
lahko pod vodstvom sirčkovih animatork
zabavali ob barvanju pirhov in drugih
ustvarjalnih aktivnostih.


Več informacij in prijave na: sircek@rozmarin.si
ali na 031 407 225 (Urška Škafar).



naprej ››

STEAKHOUSE DINNER Z VINAKOPER

četrtek 11. april 2019

Steakhouse dinner združuje najboljše
s sončnih pašnikov in vinogradov.
Tokrat vas bodo naši chefi zapeljali
s slastno Wagyu kravico in drugimi
kraljevskimi kosi mesa, ki so jih hišni
sommelierji oženili z žlahtnimi kapljicami
najmočnejšega slovenskega pridelovalca
rdečih vin - Vinakoper.


Njihovo zgodbo,  posebnosti in sestavo
bo z nami delil enolog ROK JAMNIK.

Vabljeni v četrtek,
11. 4. 2019, ob 19.30
v Steakhouse.


Rezervacije in informacije:
031 388 179 / rozmarin@rozmarin.si (ga. Petra Pridigar)



naprej ››