Nastavitve piškotkov

VINARSKI DUE(T)LI

CHAMPAGNE DINNER & MASTERCLASS w. Etienne Défossé

četrtek 21. november 2019
Ste tudi vi mnenja, da je šampanjec
ustekleničena popolnost, ki se je nikoli
ne bi mogli naveličati?


Potem se boste na našem naslednjem
dogodku počutili kot v sedmih šampanjskih
nebesih. Za vas smo pripravil 5-hodno
kulinarično razkošje, ki ga bomo žgečkljivo
dopolnili z elegantnimi mehurčki.

Skozi degustacijo šampanjcev nas bo vodil
g. Etienne Défossé, predstavnik ene
izmed 6 najboljših šampanjskih hiš na svetu,
šampanjske hiše DEUTZ.

Vabljeni v ČETRTEK, 21. 11. 2019,
ob 19.00 v Restavracijo Rožmarin.
 

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.
 
Število mest je omejeno.
Rezervacije sprejemamo na 031 388 179 ali
na rozmarin@rozmarin.si (ga. Petra Pridigar).


naprej ››

BORDEAUX MASTERCLASS

četrtek 17. oktober 2019

Chers amis du bon vin /
dragi prijatelji dobrega vina!
 
V četrtek, 17. 10. 2019,
vas ob 20.00 vabimo,
da svoje čute prepustite
bogatim okusom
izjemnih bordojcev. 

 
Poskusili bomo 10 različnih vzorcev iz
znanih apelacij kot so Saint-Émilion,
Pauillac, Saint-Estèphe, Sauternes in druge.
 
Vina, njihove okuse, stile in klasifikacijo
nam bo predstavil g. PEER PFEIFFER,
predstavnik šeste generacije družine 
Borie-Manoux, enega izmed največjih
bordojskih vinarjev in trgovcev v družinski lasti,
ki se ponaša z močno pozicijo na domačem trgu
in z izvozom v več kot 90 držav.
 
 
Po degustaciji sledi: Grand cru golaž z belo polento.
 
___________________________________
Cena vodene degustacije: 39 € / osebo
Degustacija bo potekala v angleškem jeziku.
 
Število mest je omejeno!
Prijave sprejemamo na 031 388 179 / 
rozmarin@rozmarin.si (ga. Petra Pridigar).
 


naprej ››

Vinarski due(t)l:
Vino Kupljen - Edi Simčič

četrtek 06. december 2018

 

V prazničnem decembru za vas pripravljamo prav poseben Vinarski due(t)l z gostoma Samom Kupljenom iz Vina Kupljen in Aleksom Simčičem iz vinske hiše Edi Simčič, ki bosta predstavila svoje vrhunske vinske kreacije. Večer bodo kulinarično popestrili tudi Rožmarinovi chefi.

 

Vabljeni v četrtek, 

6. 12. 2018, ob 19.30

v Restavracijo Rožmarin.

 

Cena menija in vinske spremljave: 39 €/osebo


Rezervacije in informacije na 031 388 179 ali na

rozmarin@rozmarin.si (ga. Petra Babič Pridigar).



naprej ››