Nastavitve piškotkov

TEDEN RESTAVRACIJ - JESEN 2019

sob 19. oktober 2019
Lačni jesenskih dobrot?
Čakanja bo kmalu konec!
Približuje se jesenski Teden restavracij, ki bo letos trajal 
od 11. do 20. oktobra.
 
 
TR - RESTAVRACIJA ROŽMARIN
 
TERMINI:
- od ponedeljka do četrtka ob 17.30 in 20.00
- petek in sobota ob 17.30 in 20.30
 
MENI:
 
Aperitiv:
Zlata radgonska penina, rose sans dosage
Deutz Brut Classic
 
Amuse-bouche
***
Fermentirana rabarbara, lardo, bučni mousse, bučnice
Zeleni silvanec, Gaube, suho, 2018
*** 
Bisque, jurčkova espuma, masleni jurčki, zeliščno olje
***
Morski list, konfitirana rdeča hruška, ješprenjček in korenček
Kasper, Gaube, suho, 2017
ali
Goveja lička, ajda in zeleno jabolko, rdeče zelje, demi-glace
Pinot noir, Gaube, suho, 2017  
***
Jabolčni tarte, sladoled bučnega olja
Rumeni muškat, Gaube, polsladko, 2018 
 
Cena menija: 19 €
Cena vinske spremljave: 9 € (v ceno ni vštet aperitiv)
 
TR - STEAKHOUSE
 
TERMINI:
- od ponedeljka do četrtka ob 18.00 in 20.30
- petek in sobota ob 18.30

MENI:
 
Aperitiv:
Zlata radgonska penina rose sans dosage
Deutz Brut Classic
 
Amuse-bouche
***
Surf `n` Turf, kostanjev drobljenec, aioli s pečenim jabolkom
Douro white, Quinta do Crasto, Douro, suho, 2015
*** 
Bisque, jurčkova espuma, zeliščno olje
***
File lososa, miso espuma, koprc biskvit
White Barrel, Muga, La Rioja-Alta, suho, 2015 
ali
Roast Beef, krompirjeva tortica, jesenska buča, demi-glace
Saint-Esprit, Delas Frères, suho, 2016
***
Mango, bela čokolada, riž
Rožmarin sladko, Vinakoper, sladko, 2017
 
Cena menija: 19 €
Cena vinske spremljave: 9 € (v ceno ni vštet aperitiv)
 
Rezervacije in informacije:
rozmarin@rozmarin.si / 031 388 179 (ga. Petra Pridigar)

 



nazaj na seznam