Nastavitve piškotkov

Teden restavracij 29. 3. - 6. 4. 2019

pet 29. marec 2019

TEDEN RESTAVRACIJ V
RESTAVRACIJI ROŽMARIN


Termini:
- od ponedeljka do četrtka ob 17.30 in 20.00
- petek in sobota ob 17.30 in 20.30

AMUSE-BOUCHE
***
REZINE PUJSKOVEGA MEDALJONA
jabolčni hren in motovilec
Renski rizling 2017, Verus, Ormož
***
KREMNA KROMPIRJEVA JUHA
tartufi in zeliščno olje

***
FILE POLENOVKE
beli fižol, kokos in kaviar
Šipon 2017, Verus, Ormož
ali
HRUSTLJAVA BARBERIE RAČKA
quiche s šparglji, pesin mikrobiskvit in medena omaka
Modri pinot 2015, Verus, Ormož
***
MALININA REZINA
rabarbara in špinača

Rumeni muškat 2018, polsladko,

Cena menija: 19 €
Cena vinske spremljave: 9 € za 3 kozarce po 0,7dcl.

TEDEN RESTAVRACIJ V
STEAKHOUSEU


Termini:
- od ponedeljka do četrtka ob 18.30 in 20.30
- petek in sobota ob 18.30

AMUSE-BOUCHE
***
TUNA & GARNELE
tartar, limonina majoneza, kreša
Chablis, Drouhin-Vaudon, Burgundija, 2017
***
TARTUFI & KROMPIR
zeliščno olje
***
LOSOS & LEČA
šparglji, Hollandaise
White Barrel, Muga, La rioja, suho, 2015
ali
SIRLOIN STEAK & PEČENO JABOLKO
krompirjeva pena, demi-glace
Roquette e Cazeres, Douro, Quinta do Crasto, 2015
***
»STRAWBERRY PIE«
Rožmarin sladko, Vinakoper, 2017



Cena menija: 19 €
Cena vinske spremljave: 10 € za 3 kozarce 0,7dcl.


Rezervacije in informacije na 031 388 179 ali
na rozmarin@rozmarin.si (ga. Petra Pridigar).
 




nazaj na seznam