Nastavitve piškotkov

VINA ZA DOMOV

Slovenska in svetovna vina
Rožmarinov vinski list je bogat! V njem smo zbrali najboljše iz slovenskih in svetovnih vinogradov. Mesto najstarejše trte na svetu si vsekakor takšno svetovljansko vinoteko zasluži. Uživajte tudi vi v njej!

Za domov
Večina (slovenskih) vin v Rožmarinu stane, s 5% letnim bonusom za člane Rožmarinovega kluba, isto kot pri vinarjih! V Rožmarinu, torej, kupujete-ugodneje!

Hrana in vino
S hišnimi sommelierji izberemo vina, ki se najbolje podajo Rožmarinovemu meniju. Prepustite se harmoniji okusov.

Vino in hrana
Lahko pa najprej sami izberete vino iz naše bogate vinske ponudbe in hišni sommelierji vam bodo z veseljem svetovali primerne jedi.

Velika vina
Potrebujejo zrak, čas in skrb, da se lahko predstavijo v vsej svoji polnosti. Radi bi vam jih tako tudi pripravili, zato vas prosimo, da jih naročite vnaprej, lahko že ob rezervaciji.

Vino in darilo
Na vinskih policah poiščite primerno kulinarično darilo za posebne in sladke priložnosti: Rožmarinove marmelade, oljčna in bučna olja, starane rume, konjake, Rožmarinove darilne pakete. Izbrano za vas in vaše najljubše!

Kako kupiti?
Obiščite nas v Restavraciji Rožmarin in z veseljem vam bomo svetovali. Lahko pa naročite tudi na naši spletni strani www.rozmarin.si. Brezplačna dostava po Sloveniji pri nakupu nad 99 €!


Vinska karta